A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 16.12.2021 16:15
Кількість переглядів: 1068

Фото без опису16 грудня 2021 року відбулося останнє у цьому році чергове (20) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 11 членів виконкому.

У зв’язку з потребою доопрацювати проєкт, з порядку денного було знято питання про затвердження зведеної номенклатури справ виконавчого комітету Ржищівської міської ради на 2022 рік. Загалом було розглянуто 20 проєктів, 5 з яких додаткові.

Рішеннями виконавчого комітету було затверджено план роботи виконавчого комітету Ржищівської міської ради на І півріччя 2022 року, графік маршрутів із збирання та перевезення твердих побутових відходів для приватного сектору м. Ржищів, с. Стайки, с. Гребені, с.Стрітівка, с. Балико-Щучинка, с. Уляники, с. Великі Пріцьки на 2022 рік, встановлено тарифи на проїзд у міському транспорті та на послуги з поводження з побутовими відходами на території с.Балико-Щучинка та с.Уляники Київської області на 2022 рік, створено постійну комісію з питань безоплатного прийняття майна в комунальну власність Ржищівської міської територіальної громади, що обліковується за комунальним закладом «Музей – меморіальний комплекс «Букринський плацдарм» та знаходиться в спільній власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області. Члени виконкому також погодили надання матеріальної (фінансової) допомоги 7 громадянам Ржищівської міської ТГ, а також розглянули питання, що стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ та ін. Також було схвалено проєкт рішення «Про бюджет Ржищівської міської територіальної громади Київської області на 2022 рік» та матеріали, що до нього додаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора