A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Ржищівська міська філія Київського обласного центру зайнятості інформує: робоча зустріч в Ржищівській міській територіальній громаді

Дата: 16.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 361

Співпраця Ржищівської міської філії Київського обласного центру зайнятості з Ржищівською міською територіальною громадою базується на партнерських відносинах та є одним із пріоритетних напрямів на шляху досягнення спільних цілей щодо зайнятості мешканців громад.

Саме з такою метою відбулася робоча зустріч директора філії Богдана Пащенка, заступника директора Олени Коваль та провідного фахівця Лесі Войтенко з старостою сіл Грушів, Ведмедівка, Ходорів та Дударі Тетяною Неробою.

Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, які стосуються подолання безробіття на селі, створення нових робочих місць, оформлення легальних трудових відносин та розвиток малого підприємництва в сільській місцевості.

Особливу увагу було приділено одному з дієвих напрямків активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи.

У форматі активного спілкування було окреслено шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора