A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СТАЙКИ: ЗУСТРІЧ З ЖИТЕЛЯМИ СЕЛА

Дата: 23.12.2021 08:15
Кількість переглядів: 981

19 грудня відбулась зустріч міського голови  Крістіни Чорненької та старости села Олексія Терещенко з жителями села Стайки Ржищівської МТГ, які ініціювали зустріч.

Обговорювались ключові питання і існуючі проблеми с.Стайки: стан і ремонт доріг, збереження берегової зони, закон про статус старости і діючі норми та процедури, питання бюджету, сільського парку та інші.

Також на зустрічі підіймалося питання приміщення колишньої сільської ради, яке в незаконний спосіб передано приватній особі, перерахування коштів з рахунків сільської ради теж приватним особам. Очільниця громади Крістіна Чорненька пояснила, що по всіх вищезащначених порушеннях відкрито кримінальні провадження, іде слідство і під наглядом та контролем виконкому та громади ці справи ми не дамо «розвалити» або «домовитися». Крім того, депутати Ржищівської міської ради створили тимчасову слідчу комісію, яка вивчає землі комунальної власності громади, які використовуються приватними особами без укладених документів та не сплачуючи податки. На території села Стайки було знайдено декілька таких ділянок. Заяви про порушення відправлені у відповідні органи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора