Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ’Ї: НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ОСОБЛИВОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 28.12.2021 17:11
Кількість переглядів: 508

Фото без описуНоворічно-різдвяні свята – час веселощів, розваг і подарунків, найщасливіша пора для усіх дітлахів. Та хто, як не діти соціально незахищених категорій, потребують найбільшої турботи, підтримки та уваги з боку дорослих? Їм особливо щиро хочеться подарувати гарний настрій, привнести пригоршню свята й радощів у непрості будні.

Вже традиційно представники влади та небайдужі дорослі виявляють свою увагу й турботу щодо дітей, які потребують особливого ставлення, з готовністю підставляючи плече підтримки таким сім’ям, не залишаючи їх з проблемами наодинці. А щоб радіснішими були новорічні свята, опікуються проведенням святкових заходів та придбанням смачних сюрпризів дітям пільгових категорій, щоб напередодні Нового року вони отримали солодкі подарунки.

В нашій громаді цього року було проведено різноманітні святкові заходи для дітей. І розпочалися вони 19 грудня 2021 року традиційно з Дня Святого Миколая, а саме: святкової новорічної програми «Дитячі пригоди з ельфами» та відкриття головної ялинки громади. Всі учасники заходу мали можливість прийняти участь у захопливих іграх з аніматорами та перейнятися радісними емоціями передноворічних свят.

Після заходу:

  • діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування отримали солодкі подарунки від служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради;
  • діти з особливими потребами отримали солодкі подарунки придбані від фонду депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменка;
  • від приватного підприємця Редьки Світлани отримали подарунки діти, що проживають у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах;
  • також ржищівська волонтерка Людмила Герасименко від себе привітала декілька багадітних родин з нагоди новорічних свят.

24 грудня відбулася різдвяна інтерактивна вистава організована представниками «Християнської молодіжної церкви Skeemans» з проведенням святкових ігор, розваг та майстер-класів для дітей і врученням персональних подарунків та солодощів (88 подарунків).

26 грудня 2021 року діти Ржищівської громади переглянули новорічну виставу в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка «Снігова королева», отримали море позитивних емоцій від професійної гри акторів, святкової атмосфери театру, захопливої казкової історії та отримали солодкі подарунки. Квитки на виставу були надані Службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації, а транспортні видатки були оплачені Виконавчим комітетом Ржищівської міської ради.

28 грудня 2021 року діти громади відвідали новорічний мюзикл «Чудо Різдва – коли щасливі люди», святкова атмосфера панувала в залі, сміх та позитивні емоції від перегляду вражаючого дійства. А на додачу дітки, учасників бойових дій отримали солодкі подарунки, придбані фондом депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменка.

Без жодних сумнівів, світлі посмішки зраділих дітей, слова щирої вдячності батьків, опікунів та піклувальників стають тим найкращим стимулом, аби ще ширше відчиняти серце для добрих справ.

Ржищівська служба у справах дітей та сім’ї дякує нашим постійним спонсорам - Фонду Руслана Кузьменка, приватному підприємцю Світлані Редці. Приємно те, що в цьому році доєдналися і нові партнери з Ходорова - Християнська молодіжна церква «Skeemans», які також запевнили у подальшій співпраці та допомозі дітям, які потребують особливої підтримки.

Щиро вітаємо з прийдешніми святами, зичимо здоров’я, щастя, миру та успіхів у всіх добрих справах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора