A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Крила великих можливостей

Дата: 30.12.2021 13:46
Кількість переглядів: 470

Фото без описуНаразі рівень залученості жінок до економічної діяльності в Україні залишається нижчим, ніж рівень залученості чоловіків. Центр економічних стратегій провів опитування жінок щоб дізнатися які причини того, що вони не долучені до економічної діяльності. Респонденти назвали обмежені можливості через потребу в догляді за дітьми, зневіру у власні сили, недостатній доступ до знань та навичок, панування гендерних стереотипів тощо.

«Крила» це унікальний економічний проект для розвитку та розкриття потенціалу жінок який запроваджує ВБО "Конвіктус Україна" у партнерстві з Інститутом Pact Ukraine за підтримки Уряду Канади. Він триватиме до 2025 року та дозволить пройти мотиваційну програму «Майстерня можливостей», щоб досягти своїх життєвих цілей та покращити якість життя.

Даний проєкт направлений на те, щоб сільські жінки та особливо жінки з уразливих груп, вірили в свої сили, мали достатньо знань і навичок, знаходилися в дружньому середовищі, яке сприяло б зміцненню їхнього потенціалу, були працевлаштованими або залученими до підприємницької діяльності.

В Ржищівський міськиій територіальній громаді на початку грудня 2021 року стартувала вже друга «Майстерня можливостей», в якій 18 жінок стали до своєї мрії на один крок ближче, адже наважилися взяти участь у даному проєкті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора