A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СПОНСОРСЬКА ДОПОМОГА ДЛЯ ПІЇВСЬКОЇ АМБУЛАТОРІЇ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 02.02.2022 15:56
Кількість переглядів: 703

Фото без описуСьогодні Піївська амбулаторія Ржищівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги отримала спонсорську допомогу від християнської церкви Скіменс. Для амбулаторії передано меблі, а саме пеленальний столик, приліжкові тумбочки, ліжко з матрацом, стійки для крапельниць.

Директор Ржищівського центру ПМСД Яна Тихомирова зазначає, що така допомога якраз на часі, тому що нову амбулаторію треба забезпечити меблями та обладнанням. За умовами проєкту до переліку робіт амбулаторії в с.Пії входить будівництво приміщення, але без обладнання та меблів. Нагадаємо, що в Ржищівській амбулаторії входить будівництво, придбання автомобілю, меблів та мінімального обладнання для сімейних лікарів. Але в Піях дані придбання не передбачені програмою.

Християнська церква Скіменс вирішила підтримати галузь охорони здоров'я нашої громади.

Під час передачі спонсорської допомоги представник християнської церкви Скіменс Юрій Смарунь подякував медикам медпрацівникам за тяжку і дуже непросту роботу, а також зазначив, що це тільки початок співпраці.

«Це обладнання вкрай необхідне для обслуговування пацієнтів Піївської амбулаторії, а тому ми щиро дякуємо за підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю», - зазначила заступник директора Ржищівського центру ПМСД Любов Апостол.

Інфо, фото: газета «Ржищівській вінок»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора