A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВ: ДЕНЬ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ

Дата: 16.02.2022 13:48
Кількість переглядів: 550

Сьогодні очільниця Ржищівської громади Крістіна Чорненька, депутат Обухівської районної ради Юрій Терещенко, депутати Ржищівської міської ради та члени Виконавчого комітету разом з українцями в усіх містах і селах нашої країни здійняли Державний Прапор та виконали Гімн України з нагоди Дня єднання.

Іноземні ЗМІ із посиланням на власні джерела заявляли, що Росія може здійснити новий акт агресії щодо України вже сьогодні - 16 лютого.

Проти України системно ведуть війну на всіх фронтах, перед країною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Для об’єднання українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.

Присутні на заході розгорнули великий Державний Прапор і тримали його з усіх сторін, виконуючи Державний Гімн.

Здійняли Державний Прапор учасники Народного ансамблю танцю «Дивосвіт» Євген Коробенко і Русанна Волошин. Захід провела начальник відділу культури та туризму Ржищівської міської ради Олена Пасека.

Україна - це наша земля, рідний край з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і зрозуміло мудрими талановитими людьми.

Ми просимо, Боже, Україну збережи!

Господи, помилуй нас і захисти!

Благословенні будьмо і єдині

На цій землі, в одній родині

У незалежній Україні,

На всі віки, на всі часи.

Слава Україні!

#UAразом

За матеріалами редакції газети "Ржищівський вінок"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора