A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: ПІДСУМКИ – 24.02.2022

Дата: 24.02.2022 20:02
Кількість переглядів: 450

1. ВВЕДЕНО ВОЄННИЙ СТАН В УКРАЇНІ

Введено з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

2. ВВЕДЕНО КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ

На території Київської області з 24.02.2022 р. введено комендантську годину з 22:00 по 07:00. На території, де запроваджено комендантську годину, забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів.

3. ОГОЛОШЕНО ПРО ЗАПИС ДО СКЛАДУ ДОБРОВІЛЬЧИХ ФОРМУВАНЬ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ НА ТЕРИТОРІЇ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ (БЕЗ ЗБРОЇ)

За ініціативи місцевих жителів сьогодні були проведені збори, на які було запрошено керівництво громади. На зустрічі міський голова Крістіна Чорненька та перший заступник міського голови Юрій Терещенко розповіли про ситуації в громаду у зв’язку з введенням воєнного стану. Присутні на зборах жителі виявили бажання в якості добровольчих формувань допомагати підтримувати порядок на території населених пунктів Ржищівської МТГ. Наразі формується список, далі будуть розподілені команди/групи по кожному населеному пункту Ржищівської МТГ. Записатися можна заповнив онлайн-форму https://forms.gle/ek5exWLMxDiXciRe8.

Акцентуємо увагу жителів громади на те, що добровільне формування для підтримки громадського порядку не передбачає видачу зброї.

4.НАЦПОЛІЦІЯ ЗАЯВИЛА ПРО ВИДАЧУ ЗБРОЇ ВЕТЕРАНАМ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

24 лютого видано керівникам Головних управлінь Нацполіції в областях наказ видавати зброю ветеранам органів внутрішніх справ. Іншим особам зброя не видається.

5. РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ:

- Адміністрація, виконком, старостати – у посиленому режимі з нічним чергуванням керівництва;

- Управління соціального захисту населення, Терцентр – працює у звичайному режимі;

- ЦНАП – у звичайному режимі при умові безперебійної роботи реєстрів. Сьогодні реєстри тимчасово не працювали;

- ПМСД (медицина) – у штатному режимі, можлива зміна графіку прийому вузьких спеціалістів, які приїжджають з інших населених пунктів;

- Заклади культури – у звичайному режимі, без проведення масових заходів;

- Заклади освіти – дистанційне навчання (за можливості), садочки не працюють.

Слідкуйте за оновленням інформації про зміну роботу закладів.

4. СИТУАЦІЯ З РОБОТОЮ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЕЛЬНОЇ СФЕРИ

Сьогодні були значні черги в банк, продуктові магазини, АЗС. Частина підприємців повідомила про можливість підвезення товарів.

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради просить з розумінням віднестися до обслуговування без черги на АЗС машин медичної сфери та комунальних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора