A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДСЬОГОДНІ ЧАСТКОВО БУДЕ ВКЛЮЧЕНЕ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ: ЗА ПОГОДЖЕННЯМ З ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЯЦЯМИ ТА КЕРІВНИЦТВОМ ДОБРОВІЛЬНОГО ФОРМУВАННЯ ГРОМАДИ

Дата: 02.03.2022 15:45
Кількість переглядів: 1499

Керівництво Ржищівської міської ради проконсультувавшись з військовослужбовцями та керівництвом добровільного формування громади щодо доцільності вимкнення вуличного освітлення в центральній частині міста на території громади, прийняло рішення перевести вуличне освітлення на нічний режим роботи.

Необхідності цілком вимикати світло в житлових будинках міста та у приватному секторі немає, оскільки наведення ракети на ціль відбувається завдяки супутнику.

За інформацією військових фахівців та експертів - у сучасних умовах, за нинішніх технологій і засобів ведення війни, відсутність чи наявність освітлення в місті, зокрема і в приватному секторі, не має жодного значення для ворога

Наведення на ціль в абсолютній більшості випадків відбувається по супутнику і за допомогою інших сучасних засобів. А відсутність світла у селах та в місті ускладнює патрулювання та виявлення диверсійно-розвідувальних груп, проведення огляду автомобілів.

Сьогодні повна темнота сприяє тому, що мародери можуть обкрадати будинки та квартири. Бо ми всі розуміємо, що частина жителів громади в силу тих чи інших причин виїхала за межі міста.

Просимо всіх зберігати спокій і не піддаватися на різноманітні інформаційні вкиди щодо освітлення і не розповсюджувати паніку.

Не потрібно телефонувати, запитувати, чому світло горить.

Питання опрацьовано і тримається на постійному контролі. При потребі режим буде змінено в найшвидші терміни.

Нагадаємо, що відсьогодні в Ржищеві комендантська година працює починається з 20:00 години та триває до 7 години ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора