A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.03.2022 12:25
Кількість переглядів: 253

Не передавайте паспортні та контактні дані підозрілим особам чи організаціям, які нібито пропонують благодійну допомогу!

У Києві та області фіксуються випадки, коли під виглядом надання благодійної допомоги невстановлені особи збирають паспортні та контактні дані осіб соціально незахищених категорій.

У випадках, коли підозрілі особи намагаються отримати ваші особисті та контактні дані, запитуйте статутну документацію благодійних організацій, які вони нібито представляють, а також повідомляйте про такі факти поліцію.

Наголошуємо, що органи соціального захисту населення не збирають особисті дані осіб, які належать до соціально незахищених верств населення. У той же час, лише органи соцзахисту можуть уточнювати дані тих осіб, які вже під час війни опинилися у складних життєвих обставинах. Це робиться винятково, аби визначити відповідну категорію для надання допомоги.

Волонтерські та благодійні організації, які співпрацюють з міською владою, не займаються збором даних – усю необхідну для їхньої роботи інформацію вони отримують від органів соціального захисту.

Будьте пильними!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора