A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНІ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНІ МАЮТЬ СТАТИ НА ОБЛІК ЗА МІСЦЕМ ФАКТИЧНОГО ПЕРЕБУВАННЯ

Дата: 08.04.2022 08:55
Кількість переглядів: 214

У зв’язку із активними бойовими діями сотні тисяч громадян були вимушені покинути свої домівки. Багато хто наразі проживає на території Ржищівської громади. Серед них є і військовозобов’язані громадяни, які підлягають мобілізації.

Фото без описуВідповідно до наказу Обухівської районної військової адміністрації Київської області від 02 березня 2022 року № 16, внутрішньо переміщеним особам, із числа призовного віку, які проживають або перебувають на території Обухівського району, необхідно невідкладно пройти відповідну реєстрацію.

Мешканці Ржищівської МТГ можуть зареєструватися у 2 відділенні Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ОРТЦК СП), що знаходиться за адресою: м.Кагарлик,вул. 97 Стрілецької Дивізії, 5, тел.(04573) 5-13-45.

Відсутність відмітки ОРТЦК СП в осіб чоловічої статі призовного віку є підставою для відмови їм в оренді житла, розміщення та проживання на даній території.

Нагадуємо, що у період воєнного стану накази військових адміністрацій є обов'язковими до виконання.

Забезпечити виконання наказу й надати інформацію про таких людей мають керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, та всі, хто розміщує й надає прихисток внутрішньо переміщеним особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора