A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував ТОП-3 способи, як дізнатися чому в оселі зникло світло та коли його повернуть

Дата: 02.05.2022 13:27
Кількість переглядів: 462

ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував список з ТОП-3 способи, як за допомогою телефону та інтернету повідомити про проблеми з електрикою або отримати інформацію про термін відновлення електропостачання. Зручні сервіси допоможуть клієнтам швидко повернути в домівку світло та бути в курсі причин її відсутності.

Компанія на час воєнного стану вимушена закрити розділ власного сайту, який містить інформацію про аварійні відключення електроенергії в Київській області. Це вимога держави задля гарантування безпеки громадян та критичної інфраструктури. Тим не менш, у клієнтів залишається великий вибір інших способів комунікації з компанією щодо електропостачання. Зокрема це:

  1. чат-бот у Viber та Telegram, де можна повідомити про відсутність електропостачання та дізнатися про терміни повернення світла в оселі;
  2. сторінка ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook. Тут можна відправити у приватні повідомлення запит щодо відсутності струму та отримати необхідну підтримку;
  3. телефонний зв'язок. Зателефонувавши за номерами +38 (044)4590740, (067)4957040, (099)4957040, (093)4957040, клієнти мають можливість залишити заявку та довідатися інформацію щодо проблем з електропостачанням; також в телефоні можна встановити мобільний додаток «Мережі онлайн», де можна повідомити про відсутність світла. Він доступний у AppStore та Google Play Market.

В ДТЕК Київські регіональні електромережі звертають увагу, що перед тим як повідомити про проблему з електропостачанням, клієнту спочатку слід самостійно з’ясувати, де саме зникла електрика. Якщо лише в окремій квартирі або у приватному будинку, то це зона відповідальності її власника. Якщо у частині квартир багатоповерхівки, тоді слід звертатися до обслуговуючої компанії (ОСББ, керуюча компанія тощо) – обслуговування та ремонт внутрішньобудинкових мереж відноситься до їхньої зони відповідальності.

У випадку, коли електропостачання зникло в усій багатоповерхівці, у декількох будинках або в цілому районі, то його відновленням займатиметься ДТЕК Київські регіональні електромережі. Саме оператор системи розподілу відповідає за електрозабезпечення будинків клієнтів. На місце аварії одразу виїдуть фахівці компанії, з’ясують причини знеструмлення та у найкоротші терміни відновлять електропостачання будинків або допоможуть це зробити обслуговуючим компаніям, якщо проблеми виявляться саме на їх мережах.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

 

ДОВІДКА

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора