A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

19 травня 2022 року відбулося чергове (09) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 16 членів виконкому

Дата: 19.05.2022 14:35
Кількість переглядів: 731

На даному засіданні було розглянуто 9 проєктів. Члени виконавчого комітету розглянули проєкти, що стосувалися надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської ТГ, затвердили середні ціни на ритуальні послуги для фінансування витрат на поховання або для відшкодування витрат на здійснення поховання УБД з інвалідністю внаслідок війни. Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ, а саме: присвоєння поштової адреси нерухомому майну, дозвіл на видалення дерев та ін.

Всі рішення ухвалено одноголосно.

Згідно Реламенту виконавчого комітету Ржищівської міської ради, його засідання скликаються кожен третій четвер місяця. Саме у травні засідання виконкому співпадає з Днем вишиванки, тож, за доброю традицією, члени виконкому також сьогодні одягнули колоритні українські вишиванки, і після завершення засідання зробили яскраве фото на пам’ять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора