A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання Ржищівського міського голови Крістіни Чорненької з нагоди закінчення навчального року

Дата: 31.05.2022 16:21
Кількість переглядів: 259

Дорогі учні та студенти! Шановні педагоги, батьки!

Щиро вітаю всіх із закінченням навчального року!

Цей навчальний рік був дуже особливим і незабутнім для всіх нас. Спочатку пандемія коронавірусу, а потім – жахіття війни позбавили наших дітей можливості нормально навчатись, спілкуватись з однолітками, здобувати нові знання. Нам спільно довелося долати такий освітній досвід, що з'явився в Україні і світі зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі - це навчання з використанням дистанційних технологій. Він показав багато чого, але головний меседж: вчителі, учні і їх батьки є справжніми партнерами у такому важливому процесі – процесі навчання.

На жаль, без урочистої лінійки та останнього дзвоника - дистанційно проходять святкування з нагоди завершення 2021-2022 навчального року, але від цього це свято не стало менш важливим, особливо для наших випускників!

Цього року у Ржищівській громаді зі школою попрощаються 44 випускники, отримає свідоцтво про здобуття базової середньої освіти 151 учень, також завершують своє навчання у вищих навчальних закладах:
- у ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» - 65 учнів;
- у Ржищівському індустріально-педагогічному фаховому коледжі – 122 студенти;
- у КЗ КОР «Ржищівський гуманітарний фаховий коледж» - 40 студентів;
- у Ржищівському фаховому коледжі будівництва та економіки – 62 студенти;
- у КЗ КОР «Стрітівський педагогічний фаховий коледж кобзарського мистецтва» - 3 студенти.
А свій перший, дошкільний етап закінчили 113 малюків, вихованців ЗДО нашої громади.

Дорогі випускники!
Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Головне - успішно скласти іспити і визначитися з професією, знайти свій шлях у житті. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні та студентські роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами своєї країни, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Висловлюю безмежну подяку педагогам за щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу працю, за високий професіоналізм, креатив, уміння швидко знаходити вихід у надзвичайних ситуаціях, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які Ви віддавали своїм вихованцям. У багатьох онлайн конкурсах, олімпіадах, змаганнях цього навчального року наші учні були одними з кращих, попри всі страхи, труднощі, проблеми і негаразди.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Щиро вітаю всіх учасників освітнього процесу із закінченням навчального року. Разом віримо у те, що наступний розпочнемо на шкільних подвір’ях, радіючи початку нового, мирного етапу у житті кожного українця. Бажаю від усього серця тихого літнього відпочинку. Нехай ніщо не затьмарить чисте небо над кожною родиною. Нехай тепле літнє сонечко подарує вам гарний настрій та наблизить мирне майбуття. Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!


Крістіна ЧОРНЕНЬКА, Ржищівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора