A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Національна платформа продовольчої безпеки

Дата: 06.06.2022 21:46
Кількість переглядів: 195

За понад два місяці роботи учасниками Національної платформи продовольчої безпеки стали вже більше 4,2 тисяч користувачів – місцевих громад, військових адміністрацій, виробничих підприємств та логістичних компаній.

На сьогоднішній день на платформі опубліковано більше 1,6 тисячі потреб у продуктах харчування та товарах першої необхідності. Третина усіх опублікованих потреб припадає на Миколаївську та Херсонську області.

Виробничі компанії також активно розміщують пропозиції щодо товарів, які є в наявності. Зараз таких пропозицій на платформі більше 1,4 тисяч. Найбільше пропозицій пропонують учасники з Полтавської, Київської, Рівненської, Хмельницької областей та міста Київ.

Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

 

Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора