A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ МІСТА «РЖИЩЕВУ – 871»

Дата: 06.06.2022 21:47
Кількість переглядів: 294

Фото без описуОнлайн вікторини, дитячий мистецький простір, пішохідні екскурсії, рекреаційний простір, інформаційні онлайн – проєкти, тематичні виставки та краєзнавчі вікторини в бібліотеці, відеопрезентації досягнень юних ржищівчан

 

Шановні ржищівчани та гості нашого міста!

 

Цього року 871-шу річницю Ржищева відзначатимемо в умовах воєнного стану.

У зв’язку з цим усі масові та розважальні заходи відмінено. З метою вашої безпеки більшість заходів буде проходити в онлайн-форматі, активний відпочинок - при обмеженій кількості учасників.

 

Ми пропонуємо вам зануритися в історію мальовничого Ржищева, здійснити пішу екскурсію містом, ознайомитися із життєвими історіями наших видатних земляків, взяти участь у вікторині та виграти приз, активно відпочити на локаціях рекреативного простору, переглянути відеопрезентації про досягнення юних ржищівчан та створити кольорову палітру нашого міста на дитячому мистецькому майданчику.

 

Ми закликаємо всіх під час відпочинку не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, відразу ховатися в укриття та допомогти це зробити людям, які будуть поруч з вами потребувати такої допомоги.

 

 

Програма заходів:

з 2 червня - (протягом місяця) - інформаційний онлайн - проєкт: «Великі люди маленького міста» презентує цикл розповідей про людей, доля і діяльність яких вплела у літопис нашого славного міста величні сторінки історії всієї України. Деталі: https://www.facebook.com/culturerzhyshchiv/

 

6 -11 червня - онлайн-вікторина: «Ржищів - мій рідний край». Чи добре ти знаєш місто в якому живеш, навчаєшся і працюєш? Бери участь у пізнавальній вікторині та отримай можливість отримати грошовий приз 500 грн. за свої знання. Умови вікторини на офіційній сторінці Відділу культури і туризму Ржищівської громади: https://www.facebook.com/culturerzhyshchiv/

 

10 червня – презентація освітнього відеопроєкту: «Досягнення юних талантів Ржищівщини - подарунок місту» та відеопроект: "Ржищів очима дітей", де діти Ржищева поділяться з вами своїми враженнями та почуттями!

10 червня – міська бібліотека запрошує дітей та дорослих на краєзнавчу вікторину з історії міста Ржищева, його культури та звичаїв: «Що ти знаєш про Ржищів?» на 10:00.

 

11 червня - піша екскурсія містом від музею образотворчого мистецтва ім. Івана-Валентина Задорожного: «Ржищів Задорожного». Під час екскурсії гості та жителі громади ознайомляться з культурною спадщиною міста, пов’язану з життям та творчістю нашого земляка, митця Івана-Валентина Задорожного. Збір біля міського Будинку культури о 11:00.

 

12 червня - рекреаційний простір «Відпочиваємо активно» з 15:00 на пляжі.

 

13 червня – урочиста нарада з нагоди Дня міста.

 

13 червня - дитячий мистецький простір «Кольорова палітра нашого міста» у парку Трипільської культури об 11:00.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора