A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР У РЖИЩІВСЬКІЙ МИСТЕЦЬКІЙ ШКОЛІ

Дата: 06.06.2022 21:57
Кількість переглядів: 317

Фото без описуОсь і відлунав останній дзвоник, відлунали фанфари випускного вечора. А наче тільки вчора, ваші батьки, привели вас до нашого порогу.

3 червня 2022 КЗ "Ржищівська мистецька школа" випустила у великий світ музики 5 талановитих Випускників.

Нажаль життя постійно вносить свої корективи і наші плани вимушено підлаштовуються під нові реалії... В цьому році ми не мали змоги робити повноцінний випускний вечір з концертною програмою, як це було раніше, але все ж таки, ми зібралися в тісному родинному колі.

На святі були присутні голова Ржищівської територіальної громади Крістіна Іванівна Чорненька та начальник відділу культури і туризму Ржищівської міської ради Олена Володимирівна Пасека, які привітали наших випускників із закінченням позашкільної освіти та вручили подарунки.

Адміністрація школи та весь педагогічний колектив звертається до Вас, наші любі, ВИПУСКНИКИ - збережіть в собі найкращі спогади, цінні знання та любов до мистецтва, здобуті за роки навчання в музичній школі. Пронесіть цю любов через все своє життя. Хай,музика супроводжує вас, живе в ваших душах і допомагає вам у різних ситуаціях на вашому життевому шляху. Памятайте, що ми будемо завжди раді зустрічі з Вами.

Також, хочеться виразити велику подяку Вашим батькам, які всі ці роки були поряд з вами, підтримували вас у складні і щасливі митті навчання та були для нас, викладачів, надійними однодумцями і помічниками.

Пишаємося Вами, наші дорогі випускники і кажемо вам : "До нових зустрічей!
Успіху Вам!
І хай вам щастить!"

Інфо: Ржищівська мистецька школа



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора