A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 08.06.2022 21:38
Кількість переглядів: 471

Наші працьовиті жителі люблять свій край і тому злагоджено та за власної ініціативи організували прибирання та озеленення місцевих парків, скверів, квітників та прилеглих територій до берегів річок й джерел.

В РБТ ініціативна група прибрала територію місцевого пляжу, скосили зайву траву та розчистили берег екологічним і традиційним українським способом — косою. До слова, використання бензокосарок – не екологічно, пластикова жилка тріскається та залишає мікропластик назавжди в ґрунті. А вихлопні гази від згорання палива – шкідливі як і для довкілля, так і для того хто косить.

Подібну акцію влаштували й жителі села Сайки. Небайдужі жителі прибрали територію місцевого пляжу від пластикового сміття та надмірних бур’янів.

У Малому Букрині, провели захід "Зроби своє село кращим". Дітки села взяли активну участь в події: прибрали території та висадили квіти на місцевих квітниках.

В Уляниках місцеві красуні взялися за чоловічу справу та розчистили хащі довкола Уляницьких джерел. Тепер і місцевим і гостям громади буде зручно дістатися та відпочивати на території цього природного дива.

Дякуємо всім небайдужим активістам та захоплюємося вашою небайдужістю! Так тримати!

За інформацією відділу культури і туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора