A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО ЗЕМЛЯКА ІЗ ЗАСЛУЖЕНОЮ НАГОРОДОЮ!

Дата: 08.06.2022 21:41
Кількість переглядів: 485

Президент України Володимир Зеленський нагородив Орденом «За заслуги» ІІІ ступеню оглядача телеканалів «Україна» та «Україна 24» Андрія Кузакова, нашого земляка, який народився та виріс у Ржищеві.

Андрій має багатий досвід ведення репортажів із фронту й гарячих точок: Ліберії, Азербайджану, України. У 2014-му Андрій став воєнкором. Зараз йому доводиться показувати війну, яка прийшла до околиць Києва, Харкова, Сум та інших українських міст. Війну, якої, як каже Андрій, не бачила Європа з часів Другої світової. Його матеріали з передової напрочуд чуттєві, він професійно вміє розкривати героїв.

З лютого 2022 року очима Андрія Кузакова та його операторів світ бачить руйнівні наслідки повномасштабного вторгнення Росії. Андрій говорить, що зараз надзвичайно важливо фіксувати в своїх матеріалах злочини російських окупантів та документувати, якою ціною даються перемоги нашим ЗСУ.

Своєю працею Андрій Кузаков зробив вагомий внесок у розвиток національного телебачення. То ж на честь Дня журналіста нагорода знайшла і його!

Пишаємося та щиро вітаємо Андрія!
#Україна24 #Ukraine24 #U24
#Сьогоднi #SegodnyaUA
#ТелеканалУкраїна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора