A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СВЯТКОВА НАРАДА З НАГОДИ ДНЯ МІСТА РЖИЩЕВА

Дата: 14.06.2022 12:36
Кількість переглядів: 565

Фото без опису13 червня, в рамках проведення заходів з нагоди Дня міста, у залі засідань Ржищівської міської ради відбулася святкова нарада, де у форматі круглого столу зустрілися два покоління: нинішні керівники деяких важливих галузей громади, які сьогодні працюють над перспективою розвитку вже не тільки міста а й Ржищівської громади в цілому, та поважні жителі Ржищева, що творили історію міста, працювали для його розвитку та розбудови і отримали за свою працю від держави, свого часу, заслужені високі нагороди, такі як Орден «За трудові заслуги» ІІІ ст., Орден «Знак пошани», «Орден Слави» «За трудову доблесть», «За трудові досягнення УРСР», звання «Почесний ветеран України», громадяни, відзначені Почесними грамотами Верховної ради України та іншими державними нагородами.

Голова Ржищівської громади Крістіна Чорненька висловила почесним гостям глибоку вдячність за вагомий внесок у розбудову, освітній та культурний розвиток міста та вручила Подяки. Два покоління провели цей час у щирій та приємній співрозмові. Кожен присутній мав нагоду висловитися, поділитися досвідом та своїми досягненнями.

Звичайно, зібрати на свято всіх ржищівчан наразі не видається можливим – такі умови диктує сьогодення. Але всі мешканці Ржищева, від найменшого до найповажнішого, заслуговують на пошану і найвищу нагороду: «За небайдужість, патріотизм, сміливість, витримку, чуйність, щедрість та людяність і, врешті решт - об’єднаність проти спільної біди». Бо кожен, хто сьогодні не на передовій, став волонтером! Всі ми об’єднані в любові до України і всі ми, хто як може, працюємо заради спільної мети: ПЕРЕМОГТИ І ЗБЕРЕГТИ СВОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

СЛАВА РЖИЩІВЧАНАМ!

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора