A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВ ВІДЗНАЧИВ СВОЮ 871-у РІЧНИЦЮ

Дата: 16.06.2022 22:06
Кількість переглядів: 1222

Фото без описуСьогодні, коли вся Україна переживає дуже тяжкі часи, святкові концерти та пишне святкування зовсім не на часі. Тому свою 871-шу річницю Ржищів відзначив стримано. Протягом тижня, напередодні святкової дати у соцмережах розпочався інформаційний проєкт: «Великі люди маленького міста», який презентує цикл розповідей про людей, доля і діяльність яких вплела у літопис нашого славного міста величні сторінки історії всієї України. І триватиме цей проєкт до кінця місяця.

 З 6 по11 червня відбулася онлайн-вікторина: «Ржищів - мій рідний край». У ній взяли участь більше півтори сотні учасників, із них правильну відповідь на всі 10 запитань надали 39 мешканців нашого міста. У пізнавальній вікторині, шляхом випадкового вибору чисел, що було продемонстровано у прямому ефірі, приз (500 грн) отримала 25-річна жителька Ржищева, але вона відмовилася від призу та забажала перерахувати ці кошти на спец-рахунок гуманітарного штабу Ржищівської громади.

 В той же день міська бібліотека для відвідувачів влаштувала краєзнавчу вікторину з історії міста, а також його культури та звичаїв. Одні із відвідувачів випускники 9 класу гімназії "Гармонія", вони відповіли на всі запитання вікторини.

 У суботу 11 червня музей образотворчого мистецтва ім. І.-В. Задорожного провів екскурсію: «Ржищів Задорожного». Гості міста пройшлися вулицями Ржищева, які пов'язані з творчістю та життям художника. Відвідувачі глибоко цікавилися культурною спадщиною міста, що не може не викликати задоволення та бажання пишатися рідним містом.

 Об’єднані в любові до України, ми обов’язково переможемо!
І, з Божої ласки, зустрінемось на Співочому полі міста Ржищів, щоб відсвяткувати НАШУ ПЕРЕМОГУ!
А за нею і всі традиційні свята!

 З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РЖИЩЕВЕ!????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора