Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Якщо люди не навчаться допомагати один одному, то рід людський зникне з лиця землі. Вальтер Скотт

Дата: 14.06.2022 22:09
Кількість переглядів: 1054

Фото без описуМи пишаємося, що у нашій громаді проживають та працюють такі благодійники, що підтримують українців і морально, і матеріально. Нашим містянам завжди приємно спілкуватися зі світлим @Bruse Crowe та відвідувати творче кафе @lighthouseukraine. Щосереди в кафе організовують безплатні майстер-класи для діток, а щосуботи проходять курси української мови для всіх охочих.

 А з початком загарбницької війни росії проти України, Брюс та його команда стали надійною підтримкою для жителів громади та переселенців, що опинилися в складних життєвих обставинах в наслідок війни.

 Ще з початку травня Брюс організував збір коштів за кордоном на закупівлю необхідних товарів для потреб наших краян. Список необхідної допомоги був узгоджений на основі заяв-звернень, що надходили від відвідувачів Ржищівського гуманітарного штабу.

Нещодавно Брюс та його команда закупили необхідні товари, а робітники штабу під чітким контролем передали їх сім’ям.

Було сформовано та передано 160 продуктових пакунків для малозабезпечених та багатодітних сімей, що опинилися у скрутному становищі.

До них входили такі продукти:

  • Цукор, рис, пшенична крупа, горох;
  • Макаронні вироби, олія, печиво «Марія», коржики з начинкою;
  • Консерви, горошок зелений, паштет куриний;
  • Кілька в томаті, сардина в маслі.

 А також: засоби гігієни, підгузки для дорослих та дітей, дитяче харчування.

110 продуктових наборів були передані сім’ям з різних сіл Ржищівської громади.

Також продуктова допомога надавалась:

Службі у справах дітей та сім'ї для сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, малозабезпеченим сім'ям і сім'ям внутрішньо переміщених осіб-15 наборів

Підгузки передано підопічним Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування, я саме одиноким людям похилого віку, малозабезпеченим.

 Неймовірно тепло на душі від того, що поряд з нами в громаді живуть і творять прекрасні справи такі чудові люди, як Брюс і його команда. 

Щиросердечна Вам подяка!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора