A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ОЧІЛЬНИК КИІВЩИНИ ЗУСТРІВСЯ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 15.06.2022 22:11
Кількість переглядів: 908

Фото без описуСьогодні в Обухівський районній державній адміністрації відбулася робоча нарада під головуванням очільника Київської ОВА Олексія Кулеби з головами територіальних громад Обухівського району. На заході була присутня голова Ржищівської територіальної громади Крістіна Чорненька.

«У багатьох сферах економіка України продемонструвала дивовижну стійкість, яка співставна зі стійкістю українських військових. Вони разом стали підставою для своєрідного голосу довіри до відновлення країни з боку західних партнерів та дали поштовх до широкого обговорення майбутнього великого плану відновлення України, - сказав під час свого виступу начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН. - Так як було раніше, вже точно не буде. І ми з вами маємо вже зараз почати роз’яснювати, що в економіці на нас чекають значні зміни. Не нагнітати паніку, а навпаки – донести меседж, що економічна ситуація стане іншою, але разом зі складнощами будуть і нові можливості. До цього треба готуватися і адаптуватися».

На порядку денному розглядались питання економічного стану Обухівського району, підготовка господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, актуальні питання щодо здійснення обліку внутрішньо переміщених осіб в Обухівському районі та робота гуманітарного штабу на території Обухівського району.

Голова Київської обласної державної (військової) адміністрації Олексій КУЛЕБА під час наради зробив кілька важливих акцентів щодо впровадження комплексної програми відбудови Київщини за підвищеними соціальними стандартами, а також наголосив на важливості питань внутрішньої політики, та за результатами наради надав відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора