A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 19.06.2022 13:30
Кількість переглядів: 260

Шановні працівники та ветерани медичної галузі!

Від усієї Ржищівської громади вітаю вас з професійним святом!

День медичного працівника - одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні або економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя.

Терапевти та медичні сестри, хірурги та фармацевти, фельдшери та працівники швидкої допомоги – всіх вас об’єднує головне: служіння найвищій цінності людини – здоров’ю.

Ви справжні ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу, часто нехтуючи своїми проблемами і ризикуючи власним здоров’ям та життям. Ми пережили важкі 2020 та 2021 роки через пандемію коронавірусу, і тоді головними героями були саме медики – ви рятували все суспільство. Нині, коли Україна протистоїть агресору, медики знову на передовій! Це надзвичайно відповідальна і важлива праця.

Медик – це не просто професія, це швидше покликання або навіть благородна місія. Висловлюю щирі слова подяки кожному з вас за щоденну працю, відданість, доброту та людяність. Нехай ті добрі справи, які ви робите, повертаються до вас сторицею. Щиро бажаю вам тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння у роботі, міцного здоров’я, миру та спокою, невичерпної енергії та людської пошани!

З повагою

Крістіна ЧОРНЕНЬКА, Ржищівський міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора