A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 16.06.2022 13:33
Кількість переглядів: 757

16 червня 2022 року відбулося чергове (11) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 13 членів виконкому.

Фото без описуЦього дня свій Ювілейний день народження відзначає директор КЗ «Ржищівська публічна бібліотека» Слободяник Ніла Миколаївна, яка понад 20 років свого життя присвятила розвитку бібліотечної галузі міста. Міський голова Крістіна Чорненька та члени виконавчого комітету привітали Нілу Миколаївну з ювілейним святом та побажали всіляких гараздів як в особистих справах, так і на професійній ниві. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної галузі, просвітницьку діяльність та активну громадянську позицію Слободяник Ніла Миколаївна отримала Почесну грамоту від очільниці громади.

Далі члени виконавчого комітету вшанували хвилиною мовчання пам’ять військовослужбовця ЗСУ Дичка Руслана Григоровича, мешканця села Півці, який загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу територіальну цілісність на Сході України.

Загалом на даному засіданні було розглянуто 19 проєктів, з них: про внесення змін до рішення Ржищівської міської ради Київської області від 17.12.2021 року №1306-17-08 “Про бюджет Ржищівської міської територіальної громади Київської області на 2022 рік”, про затвердження порядку відшкодування коштів безоплатного відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, про передачу деревини добровольчому формуванню Ржищівської МТГ, надання дозволу на передачу продуктів харчування до ДНЗ «Сонечко», надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської ТГ. Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ, а саме: надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою, присвоєння поштової адреси нерухомому майну, дозвіл на видалення дерев та ін.

Всі рішення ухвалено одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора