A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 21.06.2022 13:39
Кількість переглядів: 809

16 червня 2022 року відбулась нарада департаменту освіти і науки КОДА із заступниками голів з гуманітарних питань та керівниками органів управлінь освіти територіальних громад Обухівського району з питань підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану. В нараді взяли участь перший заступник міського голови Юрій Терещенко та начальник відділу освіти Надія Горбенко.

На нараді розглянуто ряд важливих питань, зокрема, про заходи з організованого початку 2022/2023 навчального року, про формування мережі закладів освіти територіальних громад, про зарахування учнів до першого та десятих класів, про стан об’єктів укриття цивільного захисту в закладах освіти, про організацію навчання педагогів які будуть працювати з учнями 5-х класів.

Крім того, Наталія Бендерець, в.о. ректора КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», підвела підсумки результатів участі в конкурсах та олімпіадах учнів навчальних закладів, та навчання вчителів на курсах підвищення кваліфікації.

На нараді слухали виступ начальника комітету з фізичного виховання та спорту КОДА Анатолія Ільченка про підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти області у період військового стану.

Світлана МИНЗАР, директор КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді», доповіла про роботу МАН в області, та про результати конкурсу захисту учнівських робіт членів МАН.

За підсумками успішного закінчення навчального року, на нараді начальник відділу освіти Надія ГОРБЕНКО отримала Грамоту директора департаменту освіти і науки КОДА за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок в розвиток освітньої галузі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора