A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 20.06.2022

Дата: 21.06.2022 13:46
Кількість переглядів: 843

Фото без опису20 червня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять нашого земляка Дичка Руслана Григоровича, який загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу територіальну цілісність на Сході України.

На апаратній нараді анонсували проведення засідання чергової сесії Ржищівської міської ради 24 червня 2022 року та графік проведення постійно діючих комісій. Далі Крістіна Іванівна коротко доповіла про участь у робочій нараді під головуванням очільника Київської ОВА Олексія Кулеби з головами територіальних громад Обухівського району. На порядку денному розглядались питання економічного стану Обухівського району, підготовка господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, актуальні питання щодо здійснення обліку внутрішньо переміщених осіб в Обухівському районі та робота гуманітарного штабу на території Обухівського району.

На минулому тижні відбулося чергове засідання виконавчого комітету, де було розглянуто 19 проєктів, що стосувалися життєдіяльності міста та розгляду звернень громадян.

Про участь у нараді департаменту освіти і науки КОДА доповіла начальник відділу освіти Надія Горбенко. На даному заході було розглянуто ряд важливих питань, зокрема, про заходи з організованого початку 2022/2023 навчального року, про формування мережі закладів освіти територіальних громад, про зарахування учнів до першого та десятих класів, про стан об’єктів укриття цивільного захисту в закладах освіти, про організацію навчання педагогів які будуть працювати з учнями 5-х класів. У цій нараді участь взяв і перший заступник міського голови Юрій Терещенко.

Далі керівники ключових галузей коротко доповіли про стан справ, обсяг робіт, що нині виконуються в їхніх установах, та озвучили проблеми, які необхідно вирішувати. Зокрема, це нестача пального, що призводить до зменшення обсягів косіння трави, вирізки дерев, а також вивезення сміття у громаді. Важливе питання також на сьогодні - підготовка до опалювального сезону.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора