A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КОМІСІЄЮ ПРОВЕДЕНО ПЕРЕВІРКУ ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Дата: 21.07.2022 15:08
Кількість переглядів: 736

Фото без опису20 липня 2022 року Кагарлицьким відділом Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області спільно з представником відділу економічного розвитку виконавчого комітету Ржищівської міської ради та представником відділення поліції Обухівського РУП ГУНП в Київській області було проведено перевірку місцевого ринку по дотриманню санітарних норм, правил торгівлі суб’єктами господарювання і, відповідно, запобігання харчових отруєнь жителів Ржищівської громади.

Перевірили заклад громадського харчування щодо додержання санітарних правил, правил торгівлі, ліцензування, дотримання суб’єктами господарювання часових обмежень продажу алкогольних напоїв. З підприємцями провели роз’яснювальну роботу щодо умов зберігання і дотримання температурного режиму продуктів харчування, дотримання законодавства в частині ліцензування та часові обмеження на алкогольні напої.

Комісією також було обстежено штаб гуманітарної допомоги жителям та ВПО у Ржищівській МТГ щодо дотримання вимог законодавства в частині зберігання продуктів харчування. Порушень не виявлено.

Також цього дня старшим дільничним офіцером поліції ВП Обухівського РУП ГУНП в Київській області КАЛІЄВСЬКОЮ Інною Борисівною було проведено особистий прийом громадян Ржищівської МТГ. Консультації з правових питань було надано 5 особам, які звернулися до представника поліції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора