A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 22.07.2022 10:10
Кількість переглядів: 278

Шановна Крістіно Іванівно!

Це свято – не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів нашого міста та громади згадати про ті позитивні зміни, які відбулися за час Вашої роботи на посаді міського голови.

Робота з людьми - це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі громади в такий складний для країни час – відповідально особливо. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Це питання розвитку Ржищівської громади, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного її жителя, без вміння його почути, зрозуміти і підтримати.

Від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашим містом та громадою! Зичимо Вам душевної міцності, добробуту, терпіння, успіхів і вагомих досягнень на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

Бажаємо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли добрі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а гарний настрій додає наснаги на професійній ниві.

Фото без опису

З повагою

Колектив виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора