A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІЙНА ПРОДОВЖУЄ ЗАБИРАТИ КРАЩИХ…

Дата: 22.07.2022 09:46
Кількість переглядів: 545

Фото без описуНа жаль, війна знову продовжує забирати життя наших захисників…

Нещодавно Ржищів облетіла сумна звістка про загибель українського воїна, справжнього патріота Батьківщини, капітана Повітряних сил ЗСУ, учасника АТО, який загинув, захищаючи Україну, нашого земляка – КОПОТУНА (ДОЛІНСЬКОГО) Євгенія Володимировича, 1995 р.н.

Євгеній Володимирович народився у Ржищеві. Навчався у Ржищівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Олега Кошового. У 2010 році вступив до Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Далі – навчання у Харківськму національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба, який закінчив у 2018 році з відзнакою.

Ніс службу у складі військової частини Повітряних сил Збройних сил України у м.Броди Львівської області, був учасником антитерористичної операції. З вересня 2020 до вересня 2021 року брав участь у складі миротворчої місії в Республіці Конго. З початком повномасштабного вторгнення росії, захищав повітряний простір нашої країни.

Євгеній загинув під час виконання бойового завдання на півдні України 13 липня 2022 року. Він назавжди залишився у небі, за мирний простір якого боровся…Це непоправна втрата для всієї країни, для родини, для кожного з нас.

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області висловлює щирі співчуття рідним та близьким Євгенія. Низько схиляємо голови у журбі!

Поховають Героя у м.Броди, де мешкає його сім’я.

СЛАВА УКРАЇНІ! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора