A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

На Київщині оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки: ДТЕК нагадує клієнтам правила безпеки поблизу енергооб’єктів

Дата: 29.07.2022 11:46
Кількість переглядів: 210

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 28 липня у Київській області спостерігатимется надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі звертаються до мешканців області з проханням бути особливо обережними: не розводити багаття, не спалювати суху траву, а також дотримуватися правил безпеки поблизу енергооб’єктів.

Під час вітряної погоди істотно підвищується ризик виникнення загорянь та великих пожеж. ДТЕК —надійна та відповідальна компанія. Піклуючись про безпеку і комфорт клієнтів, у компанії просять мешканців області бути особливо уважними та обережними, утриматися від розведення вогню під лініями електропередачі та не втручатися у роботу енергооб’єктів. Окрім ризику для здоров’я та життя, це може спричинити масштабні пожежі, пошкодження в мережах та призвести до відключення цілих населених пунктів та підприємств.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує 5 простих правил з електробезпеки, які можуть захистити мешканців області від потенційної небезпеки:

  • біля ліній електропередачі та трансформаторних підстанцій категорично забороняється розводити багаття, спалювати сухостій, залишати легкозаймисті матеріали та складати сміття;
  • не наближуйтесь до розподільних щитків, трансформаторів та інших об’єктів енергопостачання та не намагайтеся втручатися в їхню роботу;
  • під час сильного вітру потрібно уникати знаходження біля ліній електропередачі. У разі виявлення обірваного дроту тримайтеся на відстані 8-12 метрів;
  • якщо пропало світло, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли світло зникло у квартирі або будинку, — зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці — зверніться до фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, — не наближуйтесь до них та повідомте про це компанію.

Про всі аварійні випадки на електромережах просимо повідомляти будь-яким зручним способом. Рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами:

 

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора