A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 28.07.2022 20:43
Кількість переглядів: 552

28 липня у м. Ржищів відбулося урочисте зібрання з нагоди нового державного свята – Дня Української Державності, встановленого Указом Президента України 24 серпня 2021 року.

На зібранні були присутні представники органів державної влади: перший заступник міського голови, депутат Обухівської районної ради –Юрій ТЕРЕЩЕНКО, а також голова Обухівської районної військової адміністрації - Олександр ГОМОН.

Під час урочистостей вони звернулися до громади зі словами вдячності та словами підтримки українського духу, наполягаючи на стійкості перед жорстоким агресором та збереженні наших головних цінностей, а саме тисячолітньої історії українського державотворення.

В цей день в усій Ржищівській громаді, у кожному її селі урочисто люди-українці підняли Державний Прапор України. Вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, своїх земляків, що загинули в боях під час російсько-української війни, поклали квіти до пам’ятних знаків та на могили наших ГЕРОЇВ в селах, там де вони поховані.

Царство Небесне і світла пам’ять Героям України, нашим землякам: Юрію Гладченку, Василю Путаненку, Руслану Дичку, Юрію Трищуку, Євгену Копотуну та Андрію Хрупчику.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора