A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН веде активні перемовини щодо будівництва масштабного реабілітаційного центру.

Дата: 02.08.2022 13:42
Кількість переглядів: 740

Фото без описуГуманітарна й соціальна сфери міцно сплелись під час воєнного стану. Власне їх сутність й полягає в тому, що вони покликані на допомогу людям, які опинились у біді і не можуть самостійно з цим впоратись. Обухівський район приймає нові виклики, які щодня постають на порядку денному, і розширює коло друзів та партнерів, готових підтримати і реалізувати в найближчій перспективі ряд проєктів.

 

Робота гуманітарного штабу Обухівської районної військової (державної) адміністрації, координатором якого є Лія Корнієнко, привела до нових знайомств, які в процесі співпраці вилилися в задум нового масштабного проєкту. Так, днями начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН зустрічав на теренах Обухівщини радника міністра МВС, громадського діяча, голову міжнародного благодйного фонду «Фундація друзів України» Антона Гулідіна, який разом з членами правління фонду наніс візит до справжньої перлини Обухівщини - водолікарні, одним з основних методів лікування в якій є радонотерапія (радонові ванни). В планах - перетворити цей заклад на масштабний інноваційний реабілітаційний центр.

 

Начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН переймається питанням реабілітації не тільки для населення Обухівського району. Діяльність Центру не обмежуватиметься лише Україною, а й буде враховувати можливість приймати тут певні категорії населення з інших країн. Відповідно й рівень послуг, ремонту, будівництва та інфраструктури ще на етапі обговорень визначено таким, щоб відповідав найсучаснішим міжнародним вимогам і стандартам, та був наближений до кращих європейських практик.

 

Наразі, зустріч закінчилась позитивно, гості висловили зацікавленість в реалізації проєкту. Про наступний етап співпраці і деталі реалізації обов’язково сповістим на наших офіційних джерелах.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора