A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 08.08.2022 20:38
Кількість переглядів: 485

Фото без опису08 серпня виконуючий обов’язки міського голови, перший заступник міського голови Юрій Терещенко провів апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Головуючий коротко доповів про рішення, що були прийняті на позачерговому засіданні виконкому минулого тижня, отримання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів для ВПО від Обухівської РВА, а також про стан сховищ на території громади, з приводу чого надав профільним керівникам відповідні доручення.

Далі керівники ключових галузей коротко доповіли про стан справ, обсяг робіт, що нині виконуються в їхніх установах, та озвучили проблеми, які необхідно вирішувати. З головного:

ОСВІТА: згідно опитування батьків щодо форми навчання, то думки розділилися, хоча більшість батьків підтримує дистанційну форму навчання, остаточне рішення – за перагогічною радою; тривають роботи по облаштуванню укриттів у ліцеї «Лідер» (до 300 осіб), навчальних закладах у с.Пії та Кузьминці та ДНЗ «Сонечко» і «Калинка»; триває підготовка до опалювального сезону.

СОЦЗАХИСТ: у жителів громади, зокрема таких категорій населення як ВПО, пенсіонери та ін., з’явилася можливість отримати допомогу від міжнародних організацій через платформу «єДопомога».

ЖКГ: продовжуються роботи щодо проведення водопостачання на масиві «Хомене»; є проблеми з перепадом напруги у деяких населених пунктах громади, що потребує втручання електриків. Головуючий звернув увагу на проведенні підготовчих робіт до осінньо-зимового періоду. Мова йшла, зокрема, про потребу створення запасу пального та ремресурсу, визначення відповідальних за обслуговування доріг тощо.

БЛАГОУСТРІЙ: працівники благоустрою продовжують проводити ямковий ремонт доріг господарським способом, здійснюють обрізку дерев, покіс трави та ін роботи.

МІСТОБУДУВАННЯ І АРХІТЕКТУРА: завершується збір пропозицій щодо перейменування окремих вулиць у населених пунктах Ржищівської міської територіальної громади.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора