A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 12.08.2022 11:20
Кількість переглядів: 196

Цього року в Україні вперше святкують День молоді 12 серпня - у Міжнародний день молоді, а не у червні, як це було раніше. Заснувала це свято Генеральна Асамблея ООН 1998 року. З урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України та щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, у відповідності з указом Президента України, в Україні з 1 січня 2022 року змінили дату цього свята.

День молоді є особливим, бо це свято про енергію, запал, натхнення, бажання жити та розвиватися. Саме великі прагнення молоді до змін рухають нашу Україну вперед і не дають їй нині зламатися. Бо українська молодь сьогодні - це найбільш патріотична частина нашого суспільства: вона волонтерить, підіймає економіку, створює соціальні ініціативи і захищає свою країну…

Тож щиро вітаємо всіх, хто молодий не лише за віком, але серцем і душею, з цим чудовим святом, бажаємо перспектив і нових звершень, відмінних цілей і незгасних надій. Нехай кожен Ваш крок буде правильним, а помисли – чистими.

Віримо, що майбутнє України у надійних руках!

Зі святом!

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора