A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕНЬ МОЛОДІ У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 14.08.2022 08:38
Кількість переглядів: 233

Фото без опису13 серпня мешканці Ржищівської громади, зібралися на благодійний пробіг, щоб допомогти нашим військовим придбати амуніцію (тактичні рукавиці, ремені, розгрузки тощо). До збору коштів долучилися присутні глядачі, а деякі жителі просто передали кошти і разом зібрали - 5800 грн.
У благодійному забігу, з нагоди Міжнародного Дня Молоді взяв участь 21 учасник. Перше місце серед юнаків виборов - Олександр Аштема, а серед дівчат - Тетяна Чорновол.

Урочисто захід провели юні ведучі Катерина Матвійчук та Анастасія Кубіцька, Разом із студією сучасного танцю «BODY FLIGHT» вони закликали всіх присутніх до руханки у патріотичному флешмобі, так би мовити розім’ятися перед пробігом.

На завершення, начальник відділу молоді та спорту Оксана Акутіна вручила нагороди від імені Ржищівського міського голови - Крістіни Чорненької, кращим із молоді нашої громади, а це:

  • АЛЬОНА ЛИТОВЧЕНКО - працівниця Ржищівського закладу дошкільної освіти «Сонечко», яка щоденно, попри турботи, кропітку працю, піклування про власну родину, трьох своїх діток, віддано допомагає нашим Збройним Силам України та тимчасово переміщеним особам.
  • ІРИНА РОГОЗОВЕЦЬ -художній керівник Ржищівського закладу дошкільної освіти «Сонечко», керівник студії сучасного танцю «BODY FLIGHT» за ініціативність та креативність у проведенні свят в місті, виховання підростаючого покоління.
  • АНАСТАСІЯ ТЕРЕЩЕНКО - студентка 2 курсу Ржищівського фахового коледжу будівництва та економіки, - за плідну організаторську і творчу роботу, ініціативність та активність у проведенні заходів в коледжі та місті, за високі досягнення та внесок в наближення перемоги на волонтерському, інформаційному та культурному фронтах.
  • СОФІЯ ШВИДКА - голова студентської ради Ржищівського індустріально- педагогічного фахового коледжу (РІПФК), за самовідданість, альтруїзм, стійкість у прийнятті рішень, чуйність і людяність.
  • ДАРИНА ПУШКАР - студентка РІПФК, - за стійкі життєві цінності, вагомий внесок у волонтерську справу.
  • ЄЛИЗАВЕТА ЗАДОРОЖНЯ - студентка РІПФК за постійний розвиток і самоосвіту, підтримку у проведенні культурно-мистецьких проектів.
  • ДМИТРО ДАНИЛЕНКО - студент РІПФК за високі спортивні досягнення та популяризацію серед молоді здорового способу життя, високі моральні принципи, вміння організовувати людей.
  • РУСЛАН СТАВІРСЬКИЙ - студент за стійкість духу, силу волі, самовідданість, патріотизм, допомогу територіальній обороні в організації блокпостів.
  • ЄВГЕН КАТЕРИНЧУК - студент РІПФК за старанність, увагу, наполегливість у досягненні поставлених цілей, вміння знаходити правильні рішення.
  • АЛІНА КУПЧУК - студентка РІПФК - за вміння працювати в колективі, відкритість, дружелюбність, чуйність до оточуючих.
  • РУСАННА ВОЛОШИН - учениця ОЗО «Ржищівський ліцей «ЛІДЕР», учасник Народного ансамблю танцю «Дивосвіт» за вагомий внесок у популяризацію культурного життя громади, а також ініціативу та участь у створенні відео проєкту «Ми молимось за Україну».
  • ЯКІВ МИХАЙЛІЧЕНКО - студент Комунального закладу Київської обласної ради «Ржищівського гуманітарного фахового коледжу» (РГФК), за активну участь на культурному та спортивному фронтах.
  • ВІКТОРІЯ КОВАЛЬ студентка КЗ Київської обласної ради «РГФК» за активну участь на освітньому та культурному фронтах.
  • ТЕТЯНА ЧОРНОВОЛ - учениця КЗ КОР Броварського спортивного фахового коледжу, яка в 2020 році стала Чемпіонкою та Призером юнацьких чемпіонатів України з легкої атлетики. Коли почалась війна Таня Чорновол разом із закладом виїхала за кордон. 11 червня в Італії проходили Міжнародні змагання з легкої атлетики «XXXI Meeting Citta`di Conegliano» серед дорослих. Змагаючись на рівні з дорослими спортсменами з бігу на 1500 м, Тетяна посіла ІІ місце та виборола ліцензію на Чемпіонат Світу серед юніорів в м. Калі, Колумбія.

Організатори благодійного забігу відділ молоді та спорту, відділу культури і туризму а також відділ освіти виконавчого комітету Ржищівської міської ради бажають нашій молоді - нехай найяскравіші роки життя будуть наповнені мріями, великими досягненнями, успішними днями і неймовірними відчуттями щастя, а молодість ніколи не закінчується.Миру усім нам!

З Днем молоді, рідні наші! Бережіть себе!

Слава нашим захисникам!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора