A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 15.08.2022

Дата: 15.08.2022 16:31
Кількість переглядів: 528

15 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.Керівники ключових галузей коротко доповіли про стан справ, обсяг робіт, що нині виконуються в їхніх установах, та озвучили проблеми, які необхідно вирішувати. З головного:

МЕДИЦИНА: медичні заклади працюють у штатному режимі, проводяться планові медогляди.

ОСВІТА: триває підготовка до нового навчального року: за результатами проведеної роботи з керівниками закладів освіти Ржищівської МТГ та відповідно до опитування батьків у Піївському ліцеї «Ерудит», ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер» та Кузьмінецькій філії ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер» планується навчання за змішаною формою; в ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» з її філіями (Балико-Щучинська філія, Гребенівська філія, Стайківський ліцей «Світоч» та його Стрітівська філія, Грушівська гімназія, Півецька філія ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер» планується дистанційна форма навчання, так як відсутні найпростіші укриття.

СОЦЗАХИСТ: соціальні виплати проводяться вчасно, кількість звернень щодо реєстрації ВПО суттєво зменшилася. У територіальному центрі соціального обслуговування послуги надаються в повному обсязі.

ЖКГ: тривають роботи щодо проведення водопостачання на масиві «Хомене» (вул.Михайла Грушевського), за потреби проводяться ремонтні роботи з ліквідації аварійних ситуацій на водопровідних мережах, проводиться заготівля дрів для підприємства.

БЛАГОУСТРІЙ: нині працівники благоустрою здійснюють роботи з ліквідації негоди, яка вирувала на минулому тижні.

КУЛЬТУРА: більшість мистецьких колективів відновили свою роботу.

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ: триває видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора