A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо відвідування людьми водних об’єктів на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району

Дата: 19.08.2022 13:09
Кількість переглядів: 236

19 серпня рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено профілактичний рейд по водних об’єктах та екосистемах на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району з метою навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, правилам поведінки під час відпочинку біля водойми та діям у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Під час проведення розяснювальної бесіди з відпочиваючими рятувальники нагадали їм правила поведінки на воді, а батьків, які були з малими  дітьми попередили не залишати їх без догляду. Особливу увагу приділили на спалювання сухої рослинності та зауважили про заборону багать під час пожежонебезпечного періоду.

Також звернули увагу громадян на заборону відвідування лісової місцевості, розповіли про можливі наслідки безвідповідальності громадян та про ризик знаходження вибухонебезпечних предметів, послідовність дій та що не слід робити з підозрілими предметами.

Вручили інформаційні листівки та нагадали про заборону відвідування пляжів під час військового стану.

Начальник 20-ДПРЧ (м. Ржищів) 3-ДПРЗ (м. Богуслав)                                                                    ГУ ДСНС України у Київській області майор служби цивільного захисту                                   Тарас ШЕВЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора