Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОГО ШТАБУ З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2022/2023

Дата: 19.08.2022 13:14
Кількість переглядів: 841

Фото без опису18 серпня перший заступник міського голови Юрій Терещенко взяв участь в онлайн засіданні районного штабу з питань підготовки до осінньо-зимового періоду 2022/2023.

Під час наради обговорили питання щодо готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період, утеплення будівель, наявність резервних джерел теплопостачання; на випадок аварійних ситуацій на магістральних/розподільчих газопроводах розглянули варіанти тимчасового розміщення мешканців багатоквартирних житлових будинків у закладах соціальної сфери, які опалюються від альтернативних джерел енергії.

Також говорили про стан проведення інвентаризації приєднаного навантаження системи теплопостачання; стан оформлення актів готовності теплових господарств до опалювального сезону тощо.

За результатами проведеної наради було вирішено вжити ряд заходів для оперативного вирішення питань, що можуть виникнути під час опалювального сезону 2022/2023.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора