A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання міського голови з Днем створення Ржищівської міської територіальної громади

Дата: 23.08.2022 08:36
Кількість переглядів: 528

ДОРОГА ГРОМАДО!

Щиро вітаю із нашим спільним святом – четвертою річницею створення Ржищівської міської територіальної громади!

До цього свята причетні як усі ті, хто виборював право на її існування, так і ті, хто щоденною невтомною працею підтримує її нині. Згуртувавшись, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй землі.

З цієї нагоди, від виконавчого комітету Ржищівської міської ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто вітаю всіх зі святом!

У цей день хочу щиро подякувати кожному жителю громади, який вболіває за її розвиток, підтримує не лише своєю працею, а й активною громадянською позицією,  усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи громаді сили для її життєдіяльності у цих надскладних умовах, депутатам, всім працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування за сумлінну працю і велику відповідальність у час, коли спільно потрібно приймати важливі рішення, що сприяють підтримці наших воїнів та життєдіяльності  громади.

Особлива вдячність представникам старшого покоління - мудрим наставникам, які і нині не стоять осторонь проблем сьогодення. Вітаю також нашу молодь, яка сьогодні показала, що наше майбутнє у надійних руках: вони волонтерять, підіймають економіку, захищають свою країну.

У складний для України час наша громада відзначає це свято, тож саме сьогодні я хочу щиро подякувати Вам, дорогі Захисники та Захисниці, за кожний день Вашої героїчної боротьби, за  мужність,  патріотизм  та захист! Щира вдячність Вам, шановні волонтери, що день у день робите все заради підтримки воїнів! Шановні підприємці, фермери та жителі громади, дякую Вам за  благодійність, жертовність та щоденну допомогу нашій армії!

Вдячна працівникам освітніх закладів Ржищівської громади, які продовжували навчання дітей навіть на відстані, а під час канікул плели сітки для фронту,  працівникам медичних закладів за невтомну працю, адже на ваші плечі впав великий тягар теперішніх викликів – спочатку «ковід», а тепер воєнний стан, який у першу чергу відбивається на здоров’ї  жителів громади.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати  особисті думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Тож, з нагоди  Дня громади від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту.  Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я та родинного затишку. Нехай  процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

З повагою Ржищівський міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора