Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Вітання міського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2022 08:41
Кількість переглядів: 610

Шановні мешканці Ржищівської міської територіальної громади!

Вітаю Вас із величними національними святами – Днем Державного Прапора та 31-ю річницею Незалежності України!

День Незалежності - це знакове свято, яке українці вважають днем утворення Української держави у сучасному вигляді. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили історію і боролися за державність.

Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності України, кольори якого сьогодні стали уособленням незламності та любові до своєї землі, що на знак пошани та підтримки майорить поряд з державними прапорами багатьох цивілізованих країн світу.

Так, сьогодні нам знову зі зброєю у руках доводиться захищати свободу та демократичні цінності, відстоювати своє право на існування як незалежної суверенної держави. Боляче про таке говорити у святкові дні, та за це Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Але нам по праву є чим пишатися, бо ми продовжуємо протистояти і давати гідну відсіч підступному ворогу, попри все збирати врожаї та поступово відбудовувати наші міста і села, здобувати на міжнародних аренах високі спортивні нагороди та знайомити світ з нашою багатою історією та культурою, спростовуючи фейки, які десятиліттями росія створювала про Україну та нас, українців.

У ці святкові дні від щирого серця бажаю всім нам національної єдності, миру та злагоди, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради Перемоги, відродження та процвітання незалежної України!

Слава Україні!

Ржищівський міський голова  Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора