A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

22 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів

Дата: 22.08.2022 15:49
Кількість переглядів: 794

Фото без описуГоловуюча, насамперед, повідомила про формат роботи на період відзначення державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України: виконавчий комітет Ржищівської міської ради працюватиме у штатному режимі, а також наголосила на неухильному дотриманні правил при отриманні сигналу «Повітряна тривога».

Керівники ключових галузей коротко доповіли про стан справ, обсяг робіт, що нині виконуються в їхніх установах, та озвучили проблеми, які необхідно вирішувати. З головного:

ПІДГОТОВКА ДО СЕСІЇ: всі проєкти рішень надано на перевірку до юридичного відділу.

КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ, БЛАГОУСТРІЙ: триває підготовка до опалювального періоду, КП «ККП м.Ржищева» подано кошторис щодо придбання альтернативних джерел теплопостачання, також підприємство планує протягом поточного тижня провести дезинфекцію води. Міський голова надала доручення службі благоустрою громади допомогти селам, де немає закріпленого за населеним пунктом працівника, з прибиранням територій, зокрема це стосується Стрітівки та Балико-Щучинки.

МЕДИЦИНА: задля зручності прийому маленьких пацієнтів дитячу консультацію буде розміщено у приміщенні дитячого відділення, що дасть можливість обмежити спілкування дітей з дорослими хворими. Максимально отримати на місці всі необхідні послуги також дасть можливість переведення травмпункту до поліклінічного відділення. Нині також розглядається можливість проведення лабораторних досліджень у приміщенні поліклініки. З вересня має розпочати роботу амбулаторія у с.Пії.

ОСВІТА: триває підготовка укриттів у закладах освіти, де планується змішана форма навчання, що є необхідною умовою для проведення навчання у режимі офлайн.

КУЛЬТУРА: заходи з нагоди державних свят пройдуть в онлайн форматі, або при обмеженій кількості учасників.

Перший заступник міського голови Юрій Терещенко зазначив про необхідність роглянути варіанти тимчасового розміщення мешканців багатоквартирних житлових будинків у закладах соціальної сфери, які опалюються від альтернативних джерел енергії на випадок аварійних ситуацій на магістральних/розподільчих газопроводах.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора