Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 29.08.2022

Дата: 29.08.2022 19:01
Кількість переглядів: 653

29 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із старостами, керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

СЕСІЯ: чергове засідання сесії Ржищівської міської ради призначено на 2 вересня 2022 року; секретарем ради О.Папіженко було оголошено графік проведення постійно діючих комісій.

ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ: обговорювалися питання облаштування пунктів обігріву по громаді, заготівлі посипочних матеріалів, запчастин та пального, стану підготовки адмінприміщень, проведення ремонтних робіт у підвалі БК.

МЕДИЦИНА: наразі штат сімейних лікарів медзакладів Ржищівської МТГ повністю укомплектований, міський голова доручила директору ПМСД Я.Тихомировій розглянути можливість виїзних прийомів профільними лікарями у віддалених селах, попередньо узгодивши таку потребу зі старостами.

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ: продовжується надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, але кількість таких звернень наразі зменшилася, триває заготівля харчових продуктів тривалого зберігання, що стало можливим завдяки придбанню морозильної камери.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: Кабмін постановою від 19.08.2022 р. №923 вніс зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам щодо призначення допомоги на проживання ВПО, зокрема тим, які подали заяви через портал ДІЯ до 30 квітня 2022 р. та з різних причин не отримали допомогу. Допомога цим громадянам буде надаватися за період, коли такі особи мали право на допомогу на підставі сформованого Мінцифрою відповідного переліку внутрішньо переміщених осіб, що подається Мінсоцполітики. Наразі управління соцзахисту чекає від Мінсоцполітики цей перелік.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: директор КП «ККП м.Ржищева» В.Ремез озвучив потребу у придбанні сміттєвих контейнерів, так як більшість з наявних вже зіпсувалися і не підлягають ремонту.

Старости підняли питання обрізки дерев під лініями електропередач, так як це становить велику проблему та часто є причиною аварійних відключень електроенергії. Начальнику відділу ЖКГ та ОСББ В.Дідиченку дано доручення підготувати потребу у таких роботах по населених пунктах громади та направити відповідне звернення до ДТЕК Київські регіональні електромережі для вирішення цього питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора