A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 01.09.2022 09:20
Кількість переглядів: 385

Шановні освітяни! Дорогі школярі та студенти!

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

День знань – завжди радісний та тривожний день як для школярів і студентів, так і для їхніх батьків та вчителів. На жаль, у 2022 році це свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують навчатися, тож святкування Дня знань так само актуальне.

Шкода, що ми не зможемо провести традиційні святкові лінійки та зібрання. Цього року відкриють свої двері для учнів не всі заклади освіти нашої громади, а лише ті, які обладнані укриттями – такі реалії і вимоги сьогодення. Адже найголовніше – це безпека наших дітей. При цьому батьки самі приймали рішення про те, чи буде дитина ходити до школи, чи займатиметься дистанційно.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній, не зважаючи ні на що. Тож щиро бажаю першокласникам, щоб 1 вересня запам’ятався їм як день, що відкриває новий світ – світ знань та мрій. Майбутнім випускникам зичу плідно провести цей навчальний рік, який зараз здається дуже довгим, але пролетить швидко та непомітно: зробіть все, щоб ваші батьки та вчителі пишалися вами.

Особлива подяка педагогам за щоденну напружену, титанічну працю, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Щиро сподіваюся, що незабаром ми всі знову перейдемо до звичного формату навчання. Адже карантин, а тепер і війна показали нам справжню цінність шкільних та студентських буднів, безпосереднє спілкування вчителя та учня, викладача та студента.

Нехай цей рік для всіх учасників навчального процесу почнеться вдало і проходить успішно. Усім вам, дорогі друзі, зичу мирного неба, щастя, міцного здоров’я, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою.

Спокійного та мирного навчального року!

З повагою і щирими вітаннями -

Крістіна ЧОРНЕНЬКА, Ржищівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора