A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 05.09.2022

Дата: 06.09.2022 14:58
Кількість переглядів: 559

05 вересня міський голова Крістіна Чорненька провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

СЕСІЯ: З головного: затверджено ЗВІТ про роботу виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області за ІІ квартал 2022 року та звіт про виконання бюджету Ржищівської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року; заслухано інформацію керівника Обухівської окружної прокуратури Гладія Євгена Васильовича про результати роботи Обухівської окружної прокуратури та начальника ВП №1 Обухівського РУП ГУНП в Київській області Бандури Вадима Вікторовича про результати роботи поліції, а також розглянули питання, що стосуються містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та роботи з ОСББ та питання, пов’язані з врегулюванням земельних відносин на території Ржищівської міської територіальної громади. Загалом було розглянуто 40 питань.

МЕДИЦИНА: відсьогодні у Балико-Щучинському ФАП розпочав роботу новий фельдшер, у с.Пії до нового приміщення амбулаторії наразі переносять меблі та обладнання зі старого приміщення, тож до кінця тижня планується прийом пацієнтів вже у новому приміщенні; обговорювалося питання переходу дитячої консультації до приміщення дитячого відділення, що спричинило резонанс серед населення Ржищева.

ОСВІТА: Хоча у різних формах, але всі школи громади розпочали навчальний рік: очно, дистанційно та за змішаною формою навчання.

ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ: піднімали питання заготівлі посипочних матеріалів, запчастин та пального, стану підготовки адмінприміщень.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: планується надання соціальних послуг з виїздом до сіл громади (графік уточнюється).

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ: надійшла гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб (окрім мешканців м.Києва та Київської області) у вигляді продуктових наборів, тож наразі працівники штабу займатимуться її видачею, окрім того дана категорія громадян, а саме особи, які мають 4 і більше дітей чи вік понад 60 років, можуть отримати гуманітарну допомогу за адресою: м.Кагарлик, вул.Паркова, № 8.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: продовжуються роботи щодо проведення водопостачання на масиві Хомене та на вул. Комарова.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади, керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств було надано відповідні доручення на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора