A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ ПРОВЕЛА У РЖИЩЕВІ ВИЇЗНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Дата: 14.09.2022 08:43
Кількість переглядів: 415

Фото без опису12 вересня відбулася робоча зустріч міського голови Крістіни Чорненької, начальника відділу ЖКГ Володимира Дідиченка, начальника юридичного відділу Юлії Овчар з начальником відділу – старшим державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду та рослинного світу Ліанною Берадзе.

На нараді обговорювалися шляхи вирішення питання з діяльністю ТОВ "СХІД БІО ГРУП" в селі Пії, яка наносить шкоду екології та місцевим жителям.

Також було проведено два виїзних комісійних обстеження зелених насаджень, одне з яких, на землях комунальної власності, яка знаходиться в оренді в ПП "Івангород". На даній ділянці, виявлено видалення дерев, без отримання дозвільних документів.

Представниками Державної екологічної інспекції складені відповідні матеріали щодо нанесеної шкоди природо-заповідному фонду та рослинному світу, які будуть передані правоохоронним органам для відшкодування завданих збитків.

Інфо: відділ ЖКГ та роботи з ОСББ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора