A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ "МАЛЬОВНИЧІ КУТОЧКИ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ"

Дата: 15.09.2022 11:57
Кількість переглядів: 1014

Фото без описуВже п’ятий рік поспіль за ініціативи місцевої художниці Людмили Ганушевич та підтримки виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області з нагоди Всеукраїнського дня художника проводиться конкурс дитячого малюнку «Мальовничі куточки Ржищівської громади». 

Цього року він буде особливим, адже по завершенню конкурсу роботи учасників будуть виставлені на благодійний онлайн-аукціон. 

Роботи переможців будуть оцінені професійним журі. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України.

Тож запрошуємо всіх дітей нашої громади долучитися до мистецького патріотичного заходу!

В конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Ржищівської міської територіальної громади та діти, які зареєстровані як внутрішньо-переміщені особи та проживають на території Ржищівської МТГ за трьома віковими групами:
 
• молодша група - учні 1-4 класів;
• середня група - учні 5-7 класів;
• старша група - учні 8-9 класів.
 
Реєстрація учасників на участь в конкурсі та пленері здійснюється до 24 вересня 2022 року шляхом повідомлення відділу молоді та спорту за телефоном (066) 129-85-44.

Прийом конкурсних робіт здійснюється до 04 жовтня 2022 р. за адресою: м.Ржищів, вул. Ярмаркова, 24А, (Ржищівський будинок дитячої та юнацької творчості, щодня (окрім вихідних) з 11:00 до 16:00. Контактна особа – Надія Терещенко (099) 159 48 75.

Бажаємо успіхів усім учасникам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора