A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 16.09.2022 09:36
Кількість переглядів: 510

15 вересня 2022 року відбулося чергове (17) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області, участь у якому взяли 16 членів виконкому. На даному засіданні було розглянуто 23 проєкти.

 ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Надано дозвіл КП «Ржищівська служба благоустрою та ритуальних послуг» на відновлення роботи вуличного освітлення на території Ржищівської міської територіальної громади» з 19:00 до 23:00 години. Підставою для такого рішення були результати опитування жителів Ржищівської МТГ, що проводилося у на офіційному сайті громади на сторінці «Ржищівський міськвиконком» у фейсбуці. Також рекомендовано населенню дотримуватися світломаскувального режиму з 23:00 до 05:00, тобто під час комендантської години. Роботи з відновлення вуличного освітлення в населених пунктах громади розпочнуться з 20 вересня.

 БЮДЖЕТ

Внесено зміни до рішення Ржищівської міської ради Київської області від 17.12.2021 року №1306-17-08 “Про бюджет Ржищівської міської територіальної громади Київської області на 2022 рік”, а саме виділено кошти на:

Медицина:

- 2 488 000 грн – заробітна плата працівникам вторинної ланки медицини.

Освіта, культура:

- 1 300 000 грн – капітальний ремонт підвального приміщення в будинку культури;

- 51 000 грн - буріння свердловини для Піівського ліцею «Ерудит» (перша частина);

- 27 300 грн – придбання печі «Булер’ян» для будинку культури в с.В.Пріцьки;

- 17 000 грн – придбання будівельних матеріалів для облаштування місця тимчасового укриття в ДНЗ «Калинка»;

- 8 000 грн - придбання будівельних матеріалів для облаштування місця тимчасового укриття в Півецькій філії ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер»».

Соціальний захист:

- 32 000 грн – допомога на поховання, придбання ритуальної продукції.

Комунальна сфера:

- 650 000 грн - забезпечення діяльності КП «КПП м.Ржищева» (заробітна плата, придбання пального, кошти на сплату податків).

Інше: частина розпорядників внесли зміни в рамках своїх кошторисів:

- 468 000 грн – знято з ремонту доріг та направлено на заробітну плату працівникам вторинної ланки медицини;

- 88 000 грн - виконком зменшив бюджет на придбання дрів та направив кошти на придбання пального;

- Інше.

 ЗВІЛЬНЕНО ВІД ПЛАТИ ЗА ХАРЧУВАННЯ

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету Ржищівської міської ради від 17 грудня 2020 року № 230 «Про звільнення від плати за харчування дітей соціально-незахищених категорій», зокрема, до категорії учнів, вихованців закладів освіти, які звільняються від плати за харчування, віднесено також дітей, батьки, яких призвані на військову службу під час мобілізації до Збройних Сил України.

 ПЕРЕЙМЕНОВАНО ВУЛИЦЮ

Ухвалено рішення щодо перейменування вулиці Комарова на вулицю Студентська (м.Ржищів).

 АДМІНКОМІСІЯ

Члени виконкому затвердили Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Ржищівської міської ради Київської області у новій редакції, а також склад комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує соціальних послуг, та положення про неї.

 СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО ДЛЯ ЛІКАРЯ

Надано статус службового житла квартири по вул.Соборна, закріплено квартиру за КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», у подальшому буде видано службовий ордер на вселення лікарю-ренгенологу.

 Кілька проєктів розглянули з питань захисту прав дітей (про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення матері батьківських прав, про надання дозволу на укладення договору про припинення права на аліменти, про надання дозволу на вчинення правочинів з нерухомістю, що належить дітям на праві користування), частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства та роботи з ОСББ, а саме: надання дозволу на зміну поштової адреси нерухомому майну, виготовлення будівельного паспорту, дозвіл на видалення дерев та ін.

Всі рішення було ухвалено одноголосно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора