A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ З ПИТАНЬ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ?

Дата: 16.09.2022 10:53
Кількість переглядів: 198

Фото без описуШановні жителі Ржищівської громади! В реаліях сьогодення, спричиненого повномаштабним вторгненням росії на територію України, ми вже, нажаль, в певній мірі відчуваємо проблеми в сфері енергопостачання і має бути чітке розуміння, що ці проблеми, з великою вірогідністю будуть загострюватися.

Об'єкти критичної інфраструктури та життєзабезпечення, це ціль нашого ворога. На нараді обласного штабу, керівник ДТЕК "Київські Регіональні Електромережі" запевнив, що відключення споживачів від електропостачання, відбувається в основному в аварійних ситуаціях. Планові відключення не проводяться, тільки в особливих потребах.

Ми всі маємо розуміти, що створення проблем з електропостачанням, це ціль нашого ворога. І до цього потрібно по можливості максимально підготуватися всім. Особливо підприємцям та магазинам, які продають, продукти харчування, закупка генераторів, має бути одним з першочергових запланованих кроків.

Також доводимо до вашого відома, що всі питання щодо якості електропостачання, його відсутності, планові чи аварійні відключення електропостачання по ваших вулицях, якщо ви помітили обрив дротів чи іншу аварійну ситуацію необхідно звертатися в компанію ДТЕК Київські регіональні електромережі, яка надає дані послуги.

Ви можете обрати зручний для вас спосіб звернення:

1. Через офіційний сайт компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі https://www.dtek-krem.com.ua/ua користуючись зручними підсказками.

2. Звернувшись до працівника компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі через додатки-месенджери або просто зателефонувавши за номерами телефонів 044-459-07-40 для стаціонарних телефонів та для мобільних 067-495-70-40, 099-495-70-40, 093-495-70-40.

Економте свій час та будьте завжди вкурсі всіх подій в сфері електропостачання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора