Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩЕВІ ПРОВЕДУТЬ В ОСТАННЮ ПУТЬ ПОЛЕГЛОГО ЗАХИСНИКА РУСЛАНА ШЕСТОВА

Дата: 19.09.2022 16:27
Кількість переглядів: 238

Фото без описуЗавтра, 20 вересня, Ржищівська громада проводжатиме в останню путь полеглого у бою військового ШЕСТОВА Руслана Миколайовича.

Руслан ШЕСТОВ народився 03.07.1979 року у м.Донецьк. Вторгення російських окупантів на територію України ще у 2014 році сприйняв дуже болісно, тож пішов добровольцем захищати країну. У 2017 році переїхав з Донеччини до Ржищева у якості ВПО. З початком повномасштабного вторгнення окупантів знову пішов на фронт. Воював у складі 34 батальйону Збройних сил України.

31 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині життя Руслана обірвалося.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам Героя. Світлий, добрий спомин про відважного бійця назавжди залишиться в наших серцях! Схиляємо голови в пошані перед пам’яттю захисника України!

Поминальна служба та церемонія прощання з Русланом ШЕСТОВИМ відбудеться завтра, 20 вересня о 13:00 годині, у м.Ржищеві на центральному кладовищі.

Просимо жителів громади зустріти кортеж з тілом військового та утворити живий коридор пошани вулицею Соборна (зі сторони Кагарлика) у напрямку центрального кладовища орієнтовно з 12:30 години.

Вічна пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора